Gemeente Leerdam en Grontmij versterken samenwerking

De Gemeente Leerdam wil op ieder moment, overal onbeperkt gebruik maken van dg DIALOG BOR. Daarom heeft de gemeente besloten om over te stappen naar totaalbeheer.

Integraal beheer met dg DIALOG BOR Totaalbeheer

Door te kiezen voor totaalbeheer, beschikt de gemeente naast alle vakinhoudelijke modules ook over dataopslag in een ruimtelijke database. Zodat de gegevens integraal kunnen worden benaderd en gebruikt. Als eerste worden de gegevens van openbare verlichting en verkeersborden toegevoegd.

Voorbereid op de overstap naar Obsurv

De gemeente is enthousiast over Obsurv en is met de overstap naar totaalbeheer voorbereid op gebruik van een toekomstvast, integraal beheersysteem voor de openbare ruimte. Na de implementatie van Obsurv, beschikt de gemeente over een webbased applicatie met een eenvoudige interface. De software van Obsurv is webbased, voldoet aan de modernste ICT-standaarden en maakt gebruik van webservices zoals  BGT en PDOK .

Bent u van plan over te stappen naar Obsurv?

De werkwijze voor de overgang naar Obsurv is afhankelijk van uw huidige situatie, de gewenste toekomstige situatie en de beschikbare mensen en middelen. Wij kunnen u vanzelfsprekend ondersteunen bij het vaststellen van het voor u meest geschikte implementatietraject. Neem contact met ons op, ook als u nog meer informatie wilt over Obsurv of graag een demonstratie wilt.

Meer informatie over overstappen naar Obsurv

Zien is geloven
Wij zijn ervan overtuigd dat beheren makkelijker kan met Obsurv, maar zien is geloven. Vraag daarom een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen