Gebruikersdag Obsurv & dg DIALOG BOR groot succes!

Een hoge opkomst, een fantastische sfeer en veel interactie en kennisuitwisseling met vakgenoten. Dat is een beknopte samenvatting van de Gebruikersdag Obsurv & dg DIALOG BOR, die 4 november plaats vond in het Beatrixgebouw in Utrecht. 230 mensen waren bij deze jaarlijkse klantendag aanwezig, met dit jaar het thema ‘Ieder zijn vak’. De vakdisciplines groen, wegen, riolering, kunstwerken, integraal beheer en software stonden centraal. Deelnemers konden kiezen uit maar liefst 22 presentaties over beheer en waren erg enthousiast over het programma!

In korte tijd vakkennis bijspijkeren en collega’s ontmoeten

Sander Melieste,hoofd  afdeling GIS & ICT Grontmij: “Ik ben er trots op dat er zoveel klanten zijn gekomen. En ook op het programma van deze dag. Actuele thema’s omtrent het beheer van de openbare ruimte kwamen aan bod. De sprekers deelden niet alleen hun kennis, maar ook hun praktijkervaring. Wij wilde onze klanten de mogelijkheid bieden om in korte tijd vakkennis bij te spijkeren en collega’s te ontmoeten. En ook om nog meer te ontdekken over Obsurv in de praktijk. Dat is vandaag goed gelukt!”

Bekijk alle 22 presentaties over beheer!

Na de opening en het welkomstwoord van Sander Melieste, hield de Gemeente Den Haag een interessante presentatie over   integraal beheer. Daaropvolgend kwamen er inspirerende voorbeelden van Obsurv in de praktijk aan bod in de presentatie van Henri Veldhuis van Grontmij. Waarbij ook een doorkijk werd gegeven naar de ontwikkelingen in 2015. Na het plenaire deel konden de deelnemers verschillende sessies bijwonen van o.a. de gemeente Leeuwarden, Utrecht, Arnhem en Woerden en nog veel meer organisaties (18 in totaal).

Alle presentaties van de gebruikersdag zijn nu online beschikbaar. U kunt de presentaties downloaden en bekijken door in te loggen

Geweldig afsluiting met interactieve quiz van Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is al jaren actief op het gebied van humor en wetenschap. Hij is bekend van o.a. de tv-programma’s De Kwis met Paul de Leeuw, Onder de tram & Tussen de oren. Hij sloot de dag af op originele wijze, met een interactieve quiz over succes. Een geweldig optreden waarbij hij de hele zaal meekreeg! Een collega maakte een filmpje met zijn telefoon.

Kortom, het was een geslaagde dag en wij kijken ernaar uit om van de gebruikersdag volgend jaar minstens zo’n groot succes te maken!