Eenvoudig overstappen naar Obsurv dankzij uitgebreide ervaring van Grontmij

Eén van de noordelijkste gemeente van Nederland, de gemeente Eemsmond, gaat over naar Obsurv.  Tot voor kort werkte zij voor het groenbeheer met Groenestein Beheersoftware. Overstappen is gemakkelijk dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van Grontmij van verschillende beheerpakketten. En de inhoudelijke kennis van het groenbeheer (en andere beheergebieden). Er wordt een gedegen conversieplan opgesteld. Zo wordt overstappen naar Obsurv voor de gemeente Eemsmond heel eenvoudig.

Obsurv: integraal beheer

Na vele jaren tevreden gebruik gemaakt te hebben van het dg DIALOG BOR wil de gemeente Eemsmond met de overstap naar Obsurv nog efficiënter gaan werken. Met Obsurv is het makkelijk om integraal objecten te beheren, te onderhouden en om begrotingen te maken. Nu Eemsmond ook de groengegevens gaat beheren in Obsurv, kunnen ze integraal beheer echt gaan toepassen.

Veel kennis en ervaring met conversies

Om Obsurv te vullen met alle beheergegevens, zal nauw contact worden onderhouden tussen de gemeente Eemsmond en Grontmij. In goed overleg zal een op maat gemaakt conversieplan opgesteld en goedgekeurd worden. Hierbij kan Eemsmond gebruik maken van de gedegen kennis die Grontmij heeft van de verschillende beheerpakketten en de uitgebreide expertise van onze vakspecialisten. Met als resultaat optimale begrotingen en planningen, die met de geconverteerde gegevens van Eemsmond gemaakt gaan worden.

Wilt u ook eenvoudig overstappen naar Obsurv en gebruik maken van de kennis van onze vakspecialisten?
Neem dan contact met ons op of bekijk Obsurv met uw eigen ogen.

 

licentie aanvragen