Bekijk ons webinar: Berichtenverkeer in de praktijk, het werkt!

Berichtenverkeer tussen Obsurv en dg DIALOG BGT werkt. En dat hebben wij laten zien in een webinar op 14 september 2017. Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het graag nog eens rustig terugkijken? Dat kan!

Het werkt: bekijk het zelf!

Automatisch berichtenverkeer (StUF-Geo) is al enige tijd mogelijk met beheersysteem Obsurv en BGT-applicatie dg DIALOG BGT van Sweco. Dankzij het berichtenverkeer wordt BGT- en beheerinformatie automatisch uitgewisseld. Bart van der Lely (productmanager dg DIALOG BGT) begint het webinar met een introductie over Obsurv en dg DIALOG BGT. Daarna laat hij met behulp van 2 demo’s zien hoe het berichtenverkeer werkt in de praktijk.

Tips voor mapping

Het berichtenverkeer gaat zonder twijfel veel tijdbesparing opleveren voor gemeenten. Maar om het berichtenverkeer goed werkend te houden moeten BOR- en BGT-data inhoudelijk goed op elkaar afgestemd worden. Dit heet mapping. Wat houdt mapping precies in? En waar dient u rekening mee te houden? Niels van Beek (adviseur Obsurv) vertelt u dit in het tweede deel van het webinar.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer informatie? Of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit webinar? heeft Neem dan contact op met Niels van Beek, T: +31 88 811 43 45, [email protected],

contact