Bekijk het webinar: samen naar versie 2.1

Op 26 maart 2019 organiseerden wij een webinar dat volledig in het teken stond van Obsurv 2.1. Heb je dit webinar gemist? Of wil je het nog eens terugkijken? Bekijk de opname dan op het klantenportaal!

Stand van zaken & tips

Welke ontwikkelingen hebben er plaatsgevonden sinds de Obsurv Gebruikersdag in november 2018? Marcel de Lange (productowner Obsurv) begon het webinar met de stand van zaken rondom Obsurv 2.1. Welke functionaliteiten zitten er in versie 2.1? En wat zijn de voordelen van deze nieuwe versie? Ook gaf hij tips voor de overstap naar de nieuwe versie, zoals het uitvoeren van een impactanalyse.

Samen naar de nieuwe versie

De titel van dit webinar zegt het al: samen naar versie 2.1. Vanaf 27 maart nodigen wij alle Obsurv-gebruikers uit om de nieuwe versie te gaan testen. In het webinar liet Marcel met een demo zien hoe het testen werkt. Wil je ook deelnemen of meer informatie over het testen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Een van de slides tijdens het webinar met uitleg over het testen van Obsurv 2.1.

Bekijk het webinar

Op Mijn Obsurv vind je de opname van het webinar onder het kopje ‘Webinars’. Je kunt onze andere webinars, instructievideo’s en updates hier ook terugkijken. Gebruik je Obsurv, maar heb je nog geen login voor Mijn Obsurv? Vraag deze dan aan via onze helpdesk.

Vragen of meer informatie?

Deelnemers konden tijdens het live webinar vragen stellen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marcel de Lange. Hij geeft graag antwoord op al je vragen over dit onderwerp.