Afbeelding van Hosting Plus webinar terug kijken

Bekijk de lancering van Hosting Plus terug

Maakte je ooit een cyberaanval mee die ervoor zorgde dat je systeem niet meer werkte? Of heeft jouw organisatie te maken gehad met een datalek als gevolg van ansomware? Als het antwoord ja is, dan weet jij hoe belangrijk beveiliging is. Steeds meer organisaties hebben extra wensen op dit gebied. Daarom lanceren we nu Hosting Plus, naast onze basisbeveiliging. Hiermee implementeren we een set aan extra functionaliteiten die afgeleid zijn van de BIO BBN2-standaard: het aanbevolen niveau bij het werken met vertrouwelijke informatie.

De voordelen van Hosting Plus

Op dinsdag 5 maart lanceerden we Hosting Plus in een webinar. Aan bijna 50 aanwezigen lieten Edward van de Merwe en Myron Ramkisoen zien hoe de Standaard Hosting is opgebouwd. Daarnaast toonden ze hoe je nog meer controle en grip op jouw applicatie van Sweco krijgt met Hosting Plus. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Sneller en veiliger inloggen met Single Sign On (SSO), ook voor remote desktopverbinding (RDP)
  • Tijdelijke acceptatie omgevingen voor het doorvoeren van upgrades
  • Inzicht in loginformatie met SIEM (Security Information & Event Management)
  • Authorisatiedashboard geeft overzicht van gebruikers en rollen
  • 30 GB aan opslag

Single Sign On als een keuze

Voor nieuwe klanten geldt dat SSO een optie is in het Hosting Plus pakket. Toch kan het voorkomen dat dit voor jouw organisatie niet wenselijk. Een in het webinar aanwezige klant stelde hierover deze vraag: “Kan ik Hosting Plus ook afnemen zonder SSO? ”Jazeker” antwoordde Edward van de Merwe. “Hosting Plus is een soort gereedschapskist met tools. Je gebruikt hieruit díe tools die voor jouw organisatie werken.”

Opname terugkijken?

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? De video-opname van het webinar en de bijbehorende PowerPoint-presentatie zijn beschikbaar via Mijn Obsurv (inloggen vereist). Gebruik je Obsurv, maar heb je nog geen inlog voor Mijn Obsurv? Vraag deze dan aan via onze helpdesk.