Video: Wat valt u op aan de openbare ruimte om u heen?

Mensen leven, wonen en werken. We maken dagelijks gebruik van de openbare ruimte en kijken kritisch om ons heen. Want de openbare ruimte is van ons allemaal. Wij waren in de Jaarbeurs bij de Dag van de Openbare Ruimte 2017 en we vroegen beursbezoekers: “Wat valt u op aan de openbare ruimte om u heen?”

“Het mag wel wat wilder”

Een beheerder kijkt anders naar de openbare ruimte dan een student, iemand uit België, of iemand die uit een klein dorp komt. Dat maakt de antwoorden die wij op de vraag kregen ook zo divers en leuk! Want van de een “Mag het allemaal wel wat wilder”, de ander “Is tevreden met hoe het is” en weer iemand anders heeft een duidelijk oproep: “Verwijder die tegels en plant meer groen!” Benieuwd naar alle antwoorden? Bekijk de video!

Ieder zijn vak

De openbare ruimte is misschien van ons allemaal, maar het beheren ervan is een vak apart. Daar zijn vakspecialisten als u en een beheersysteem voor nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker kan. Daarom ontwikkelde Sweco Obsurv. Hét webbased beheersysteem dat u ondersteunt bij uw werk als beheerder van de openbare ruimte. Meer informatie over Obsurv?

contact