Arcadis stopt met XEIZ: Obsurv is een goed alternatief

Een flink aantal gemeenten hebben gehoord dat Arcadis stopt met XEIZ. Onverwacht, maar ook een kans om beheersystemen nu kritisch te vergelijken. Om op termijn een weloverwogen overstap te maken. Grontmij organiseert daarom op 24 april een vrijblijvende Obsurv- kijkmiddag.

Oriëntatie beheersystemen

Xeiz wordt in de gemeentemarkt uit gefaseerd, maar blijft voor de industriële markt bestaan. Als je als gemeente onverwacht een overstap moet maken naar een ander beheersysteem, dan ga je niet over één nacht ijs. Je bent kritisch en wilt weten wat het verschil is tussen de diverse  beheersystemen, de kosten, de aanwezige kennis bij marktpartijen en natuurlijk wat de ervaring is van andere gemeenten. En daarbij zoek je zekerheid om de juiste keuze te maken, voor deze (onverwachte) investering.

Wat is er uniek aan Obsurv?

Grontmij is ervan overtuigd dat het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker kan. Daarom ontwikkelde wij Obsurv: het webbased beheersysteem met de eenvoud van Google Maps, de flexibiliteit van Excel en het design van Apple. Obsurv in het kort:

  • Het eerste echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces
  • Aantrekkelijke interface, eenvoudig en intuïtief te bedienen. Een cursus is niet nodig
  • Altijd en overal beschikbaar op PC, laptop, tablet en smartphone. 24 uur per dag
  • Voldoet aan & communiceert met de modernste (open) ICT-standaarden

Beheer- en BGT- kennis bij één partij

Al 25 jaar adviseert en ondersteunt Grontmij organisaties bij het optimaliseren van het beheer. Ook op het gebied van BGT ondersteunen wij meer dan 100 klanten met advies en slimme software. Nog belangrijker: wij snappen als geen ander dat de BGT kansen biedt voor beheer. Daarom werken onze specialisten samen en wordt in het kader van de BGT een koppelvlak ontwikkeld voor Obsurv. Zowel de kennis als de software voor beheer en BGT allemaal onder één dak, wel zo makkelijk en efficiënt.

Obsurv = open ICT-standaarden    Obsurv open

  • webbased
  • voldoet aan de modernste ICT-standaarden
  • maakt gebruik van webservices
  • ondersteunt alle relevante open standaarden zoals GML, IMGeo, Open GIS, WMS en WFS

Test Obsurv zelf, stel vragen en ga het gesprek aan

Wij zijn ervan overtuigd dat het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker kan met Obsurv. En dat je slim gebruik kunt maken van de BGT. Wij zijn er vooral van overtuigd dat je een eigen mening moet vormen door Obsurv te zien, kritische vragen te stellen en het gesprek aan te gaan met ons en met klanten die er al mee werken.

24 april kijkmiddag Obsurv

Dat kan op de Obsurv kijkmiddag op donderdag 24 april van 10.30 tot 13.00 bij Grontmij in de Bilt. Het is een vrijblijvende bijeenkomst, die u weinig tijd kost en helpt bij uw oriëntatie om een nieuw beheersysteem te kiezen. Voor meer informatie over deze kijkmiddag kunt u contact opnemen met Ineke Vink (tel. +31 6 53317928).

Wij kijken er naar uit u op 24 april te mogen ontmoeten!