Obsurv bijpraat webinar

Via onze nieuwsberichten, video’s, LinkedIn-posts en klantportaal houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Obsurv. En natuurlijk hebben we ook telefonisch en via Skype en Teams en een heleboel andere tools volop contact met jullie. Maar alle Obsurv-gebruikers digitaal tegelijkertijd informeren, dat is alweer even geleden. Hoogste tijd voor een bijpraat- webinar! 

PROGRAMMA

Henri Veldhuis en Marijn van den Berg geven samen het webinar. Zij praten jullie bij over de laatste ontwikkelingen, en zijn uiteraard ook nieuwsgierig hoe het werken met Obsurv vanuit huis verloopt. In dit webinar zal de nieuwste versie 2.2 van Obsurv niet ontbreken. Daarnaast worden er korte demo’s gegeven van diverse modules, zoals Spelen, Openbare Verlichting en de meest recente module Verkeerssystemen. Ook krijg je een inkijk in de ontwikkeling van Overige Objecten en wordt het gebruik van IMBOR in Obsurv kort toegelicht.  

VOOR WIE?

Dit webinar is interessant voor iedereen die met Obsurv werkt.

WAAR EN WANNEER?

Datum: dinsdag 23 juni 

Tijd: 13.30 – 14.30 uur

AANMELDEN

Dit webinar is bedoeld voor Obsurv klanten. Het wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf eenvoudig aan via de button hieronder. Je wordt doorgestuurd naar GoToWebinar waar je je kunt registreren.

Toevoegen aan agenda

OBSURV BIJPRAAT WEBINAR