Ga verder naar start

Organisatie:
Sweco
Spreker:
Marijn van den Berg & Fleur Zumbrink
Tijd:
09:40

In deze sessie een korte terugblik op het afgelopen jaar, en een vooruitblik op het jaar dat komen gaat. Maar ik zal vooral stilstaan bij het hier en nu. Want in ons vakgebied weet je nooit precies wat de dag van morgen brengt. Maar wij weten wel wat je vandáág al kan doen om je voor te bereiden.

Je data op orde brengen en houden zal nóg belangrijker worden dan het al was. Al was het maar omdat actuele data bijdraagt aan een gezondere en veiligere stad. Of om de gevolgen van wateroverlast en hittestress effectiever tegen te gaan. De beste manier om je data op orde te houden is door het automatiseren van informatieoverdrachten. Dit betekent informatieoverdrachten standaardiseren en automatische koppelingen optuigen. Voor Obsurv zijn we dan ook druk bezig met alle vernieuwingen rond IMBOR en API’s om koppelingen op te zetten.

Maar dan ben je er nog niet. Software is altijd een hulpmiddel. Ook de organisatie zelf moet zich inrichten op verschillende scenario’s en de juiste uitvragen moeten worden gesteld. Ook dat is iets waar je nu al mee kan beginnen.

Kortom, een sessie over alles waarmee jij vandaag al aan de slag kan. Zorg dat je erbij bent, dan weet je zeker dat je direct verder kan naar start.