Gemeente Sittard-Geleen

“Regulier onderhoud en vervanging kost miljoenen. Met Obsurv weet ik zeker dat ik de juiste keuzes maak op basis van juiste gegevens.”

Paul Daudeij, Beheerspecialist Gemeente Sittard-Geleen.

Integraal beheersysteem

“Voor de gemeente Sittard-Geleen zijn er meerdere redenen waarom wij erg tevreden zijn over Obsurv. Wij waren op zoek naar een echt integraal beheersysteem. Met Obsurv kun je plannen en begroten in één proces. De administratieve kant van Obsurv is heel eenvoudig en lijkt op Excel, ook qua flexibiliteit. Voor onze werkprocessen levert dat enorme tijdswinst op, ik ben niet meer de enige die deze taak uitvoert, iedereen kan het nu zelf.”

Zeer gebruiksvriendelijk en mobiel

“De kaartkant van Obsurv lijkt op Google Maps, maar ook de rest van de applicatie is heel gebruiksvriendelijk. Het feit dat Obsurv een webapplicatie is, is voor ons als gemeente erg belangrijk. Wij werken met pencomputers, we willen mobiel zijn met daarbij de garantie dat deze data ook direct binnen komt en bijgestuurd kan worden. Met Obsurv kan dat.”

Plannen en begroten met zekerheid

“Regulier onderhoud en vervanging kost miljoenen. Je wilt het onderhoud van de diverse disciplines zoals wegen, riolering, bomen en groen op elkaar afstemmen. En een plan maken voor de langere termijn. Je wilt zekerheid en de juiste keuzes maken op basis van juiste, actuele gegevens. Obsurv biedt deze zekerheid.”

Wil je meer weten over de ervaringen van deze gemeente of over Obsurv?

Bel 0800 – 0224401 of stuur ons een e-mail, wij brengen je graag in contact. Of we komen langs voor een demonstratie.

Obsurv eerst met eigen ogen bekijken? Vraag nu de gratis licentie aan.

licentie