De Kompanjie

“Ik had van tevoren niet verwacht dat het proces zo vlekkeloos zou verlopen. Naast goede software, heeft Sweco ervaren beheerprofessionals. Hierdoor is het project naar volle tevredenheid opgeleverd én conform planning en budget.”

Henk Perdok, Hoofd afdeling Gemeentewerken De Kompanjie (samenwerkingsverband gemeente Veendam en Pekela).

2 zelfstandige gemeenten die optimaal samenwerken

“De 2 zelfstandige gemeenten Veendam en Pekela  (ruim 40.000 inwoners) werken samen in de Kompanjie. Samen werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze inwoners. We streven naar efficiënter en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het was voor ons dus logisch om ook gezamenlijk met één beheersysteem te gaan werken.”

Verbeteren en samenvoegen van beheergegevens

“De opdracht aan Sweco bestond uit het converteren, verbeteren en samenvoegen van de beheergegevens van de gemeenten Veendam en Pekela. En vervolgens natuurlijk de implementatie van de software en het instrueren van de gebruikers. Het project is gestart met afstemming van de beheergegevens tussen de diverse beheerders. Hiervan is één consistente database gemaakt waarna we in samenwerking met Sweco zijn gaan werken aan verbetering van de beheergegevens.”

Het project van begin tot eind goed aangepakt

“Tijdens dit project, kwam de ervaring en professionaliteit van Sweco op het gebied van beheer sterk tot uiting. Ze weten hoe onze werkprocessen in elkaar steken en hoe ze de kwaliteit van beheergegevens op een efficiënte manier kunnen verbeteren. Het project is naar volle tevredenheid opgeleverd én conform planning en budget. Voor ons is Sweco een partij waar we nu en de toekomst graag mee blijven samenwerken.”

Wil je meer weten over de ervaringen van deze gemeente of over Obsurv?

Bel 0800 – 0224401 of stuur ons een e-mail, wij brengen je graag in contact. Of we komen langs voor een demonstratie.

Obsurv eerst met eigen ogen bekijken? Vraag nu de gratis licentie aan.

licentie