FME World Tour 2019

Natuurlijk organiseren wij na het succes van 2018 ook dit jaar weer de FME World Tour! Er zijn 3 FME World Tours van Sweco: Kopenhagen, Stockholm en Utrecht. Met het inspirerende thema: Gamification. Interessante voorbeelden uit de praktijk, de nieuwste versie, tips & tricks, ontmoetingen met Safe-specialisten en andere FME’ers. Waar wacht je nog op? Meld je aan en reserveer snel je plek voor 17 mei in Utrecht!

Bijzondere locatie in Utrecht

Vorig jaar bleek dat de locatie van Sweco in De Bilt niet groot genoeg was voor alle belangstellenden. Daarom is de World Tour (WT) verplaatst naar een grotere en wel zeer bijzondere locatie in Utrecht, namelijk het Muntgebouw. Deze WT zal een boeiende mix zal zijn van ontmoeten, inspireren, leren en fun!

Wanneer?

Vrijdag 17 mei 2019 van 9:30 – 16:00 uur.

Waar?

Utrecht, Muntgebouw.

Waarom je deze dag niet mag missen:

  • Een uniek evenement dat maar 1x per jaar plaats vindt
  • Alles over de nieuwste FME-versie
  • Presentaties van o.a. Dean Hintz en Sonia Hobbs (Safe Software)
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk
  • Ontmoetingen met mede FME’ers
  • Tips & tricks die je direct kunt toepassen
  • Gamification, Augmented Reality & FME = fun!
  • Bijzondere locatie in Utrecht, makkelijk bereikbaar met auto en OV

Kortom: na deze dag ga je vol inspiratie weer naar huis. Interesse? Meld je hieronder aan, deelname is gratis!

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Wij registreren uw persoonsgegevens om uw deelname aan dit evenement te kunnen verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om u te informeren over het evenement en voor analytische doeleinden en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tijdens het evenement wordt mogelijk beeldmateriaal gemaakt. Een selectie van deze beelden kan gebruikt worden voor communicatiedoeleinden op onze website. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aangeven via helpdesk.gis-ict@sweco.nl Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp en uw rechten de Gegevensbeschermingsverklaring en Privacykennisgeving Sweco.