Flexibel inspecties configureren in Obsurv 3.1

Er kunnen allerlei beheerobjecten zijn waar in Obsurv geen standaard inspecties voor zijn maar die je wél wilt inspecteren. En dan ook nog zo flexibel mogelijk en geheel naar eigen inzicht. Dat kan nu in Obsurv 3.1 !

Denk bijvoorbeeld aan een specifieke inspectie op ‘Stolpersteine’, een ‘schoon-heel-veilig’-inspectie voor banken of prullenbakken of een vuurwerkschade-inspectie. Of wat te denken van een inspectie in het kader van het steeds populairder wordende tegelwippen? Waar zijn de tegels verwijderd in jouw gemeente, waar bevinden zich de nieuwe geveltuintjes, en worden deze wel een beetje bijgehouden?

Deze presentatie is interessant voor alle beheerders van de openbare ruimte en laat zien hoe je dankzij de nieuwe mogelijkheden in Obsurv makkelijk inzicht krijgt in de staat van beheerobjecten op een specifiek thema. De nadruk ligt op het voorbereiden van de inspectie binnen de vakdiscipline ‘Overige objecten’. Daarnaast wordt kort ingegaan op de GeoWeb Mobile tool waarmee inspecties ook via een kaart zijn uit te voeren.