Banner met informatie over het webinar: Zwerfafval opsporen in Obsurv met AI. Datum: 20 juni. Tijd: 11.00 - 12.00 uur.

Webinar | Zwerfafval opsporen in Obsurv met AI

Een schone buitenruimte, vrij van zwerfafval en bijplaatsingen – dat is het ideaal wat we allemaal nastreven. Maar in de praktijk best lastig om constant te borgen. Traditionele inspecties zijn tijdrovend, kostbaar en vaak subjectief. En dan heb je ook nog een grote hoeveelheid meldingen weg te werken. Niet langer! Want door AI-software van Camenai te combineren met Obsurv spot je afval in real-time. Onafhankelijk van fysieke inspecties. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Hoe dat precies werkt? Dat laten we zien tijdens ons webinar op 20 juni van 11.00 – 12.00 uur.

Programma

Jasper Hoeve (Sweco) en Machiel Belderbos (Camenai) laten je de kracht van AI & Obsurv zien. Van het opsporen van afval met AI tot de praktische toepassing in Obsurv. Bijvoorbeeld, door ‘Zwerfafval’ als vakdiscipline aan te maken met onze module Flexibele Vakdisciplines, voor flexibel beheer van de openbare ruimte. We nemen je mee in de volgende onderwerpen:

  • Actuele, geanonimiseerde beelden (AVG-proof)
  • Automatische beeldherkenning van (zwerf)afval met AI
  • Live demo: direct in Obsurv toepasbaar
  • AI-ontwikkelingen: onkruiddetectie en snel het juiste antwoord met GasunieGPT
  • Ruimte voor al jouw vragen!

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor gebruikers en beheerders van Obsurv.

Wanneer?

Datum: donderdag 20 juni 2024 van 11.00 – 12.00 uur.

Aanmelden

Dit webinar wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie en een MS-Teams link.

Toevoegen aan agenda

Webinar | Zwerfafval opsporen in Obsurv met AI