Webinar | Vraag maar raak: IMBOR & ontwikkeling Obsurv

Een leefbare stad: die is groen, je woont er fijn en beweegt er met plezier. Die wens hebben wij, en wij wensen dit voor onze kinderen. Met een groeiende bevolking kan dit alleen door slim om te gaan met data en technologie. Dat vraagt wat van beheerders van de openbare ruimte: administratie van veel gegevens waarvan de systemen en standaarden regelmatig veranderen. Omdat de vraag om gegevensuitwisseling zo hard groeit, ontwikkelt het CROW het uniforme IMBOR. Dit is een informatiemodel voor het beheer van de openbare ruimte. Hiermee kunnen gegevens makkelijker uitgewisseld worden met collega’s, andere organisaties en uitvoerders. Het is daarom een belangrijk element in de doorontwikkeling van Obsurv. Maar wat is IMBOR nu precies? Hoe bereiden we ons voor? Welke impact heeft het op Obsurv?

In dit webinar op dinsdag 8 februari van 11-12 uur, nemen we de tijd om al jouw vragen over IMBOR en de ontwikkelingen van Obsurv te beantwoorden.

Programma

Marijn van den Berg (Sweco) geeft het webinar samen met Harro Verhoeven en Rik Opgenoort (CROW). Tijdens de afgelopen Gebruikersdag passeerde dit onderwerp op hoofdlijnen bij de presentatie van de roadmap van Obsurv. In dit webinar meer daarover én een uitleg over de samenhang met IMBOR. Harro gaat dieper in op het informatiemodel en toont de nieuwe versie die er aan staat te komen. Wat kun je dus verwachten?

  • Roadmap Obsurv 2022
  • PRIMEUR! Versie 2022 van IMBOR in beeld
  • Vraag maar raak! Marijn, Harro, Rik en Myron beantwoorden jouw vragen live of in de chat.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor klanten die met IMBOR of Obsurv werken én op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen.

Wanneer?

Datum: dinsdag 8 februari van 11.00 – 12.00 uur.

Aanmelden

Dit webinar is bedoeld voor gebruikers van Obsurv. Het wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf eenvoudig aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie en inloggegevens.

Toevoegen aan agenda

Webinar | Vraag maar raak: IMBOR & ontwikkeling Obsurv