Abiël Kuster en Ernst van Zuilen, sprekers van het webinar

WEBINAR | Obsurv 3.0 & IMBOR: ontdek wat je kunt met deze major release!

Via nieuwsberichten, LinkedIn-posts, ons klantportaal en events houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in Obsurv. In februari vertelden we in ons ‘Vraag maar raak-webinar’ over de impact van IMBOR op de doorontwikkeling van Obsurv. Deelnemers gaven aan graag op de hoogte te willen blijven, dus nodigen we je uit voor een follow-up webinar op dinsdag 14 juni van 10.30-12.00 uur. We hebben namelijk belangrijk nieuws: de major release Obsurv 3.0 is gereed!

PROGRAMMA

Het webinar trappen we af met de nieuwe opties in Obsurv 3.0, sinds eind april beschikbaar. Een belangrijke ontwikkeling is de omzetting van de module ‘Overige Objecten’ naar ‘Flexibele Vakdisciplines’. Als gebruiker heb je hierdoor veel meer flexibiliteit in het toekennen van extra kenmerken aan objecten. En plannen is hierin direct mogelijk! Ook staan we stil bij het configureren van kaarten voor de nieuwe modules. Want dat kun je als beheerder nu zelf in het applicatiebeheer.

In het tweede gedeelte van het webinar kijken we naar IMBOR binnen Obsurv 3.0. Alhoewel IMBOR geen verplicht informatiemodel is, zien steeds meer organisaties de voordelen van uniforme gegevensuitwisseling. Hoe we IMBOR inbouwen in onze software en tegelijkertijd het beheer van de openbare ruimte praktisch houden voor gebruikers, daar sluiten we mee af.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ernst van Zuilen en Abiël Kuster nemen je bij de hand als ze Obsurv 3.0 doorlopen. Projectleider Myron Ramkisoen schuift aan om (technische) vraagstukken meteen te beantwoorden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Dit is er nieuw in Obsurv 3.0!
  • Wat levert nieuwe flexibiliteit in Flexibele Vakdisciplines jou op?
  • Hoe configureer je zelf kaarten voor de nieuwe modules?
  • Zo werkt Plannen in Flexibele Vakdisciplines
  • Single Sign-On en nieuw wachtwoordbeleid voor extra gemak en veiligheid
  • Hoe verwerken we IMBOR in Obsurv 3.0?
  • Antwoorden op jouw vragen!

VOOR WIE?

Het webinar is interessant voor klanten die met IMBOR of Obsurv werken én op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen.

WANNEER?

Datum: dinsdag 14 juni van 10.30 – 12.00 uur.

AANMELDEN

Dit webinar is bedoeld voor gebruikers van Obsurv. Het wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf eenvoudig aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie en inloggegevens.

Geen velden gevonden.

Toevoegen aan agenda

Webinar | Obsurv 3.0 en IMBOR