Webinar | lancering Hosting Plus

Maakte je ooit een cyberaanval mee die ervoor zorgde dat je systeem niet meer werkte? Of heeft jouw organisatie te maken gehad met een datalek als gevolg van ransomware? Als het antwoord ja is, dan weet jij hoe belangrijk beveiliging is. Steeds meer organisaties hebben extra wensen op dit gebied. Daarom lanceren we nu Hosting Plus, naast onze basisbeveiliging. Hiermee implementeren we een set aan extra functionaliteiten die afgeleid zijn van de BIO BBN2-standaard: het aanbevolen niveau bij het werken met vertrouwelijke informatie.

Programma

Op dinsdag 5 maart lanceren we in een interactief webinar het beveiligingspakket Hosting Plus. Edward van de Merwe en Myron Ramkisoen laten je zien hoe je hiermee de informatiebeveiliging van Obsurv of GREX10 naar een hoger niveau tilt. Wat kun je verwachten? We lichten de voordelen van Hosting Plus toe:

  • Sneller en veiliger inloggen met Single Sign On (SSO), ook voor remote desktopverbinding (RDP)
  • Tijdelijke acceptatie omgevingen voor het doorvoeren van upgrades
  • Inzicht in loginformatie met SIEM (Security Information & Event Management)

En uiteraard laten we zien hoe Hosting Plus eruit ziet! Daarbij is alle ruimte voor jullie reacties en vragen.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor beheerders van Obsurv of GREX10, en in het bijzonder voor informatiemanagers, IT-managers, security specialisten en CISO’s van organisaties die met Obsurv of GREX10 werken.

Wanneer?

Datum: dinsdag 5 maart van 11-12 uur en aansluitend tot 12.30 uur een specifieke toelichting voor GREX10 gebruikers.

Aanmelden

Dit webinar wordt georganiseerd door Sweco. Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar van ons een e-mail met meer informatie en een MS-Teams link.

Geen velden gevonden.

Toevoegen aan agenda

Webinar | lancering Hosting Plus