webinar obsurv sweco

Volg ons webinar: Obsurv kaartconfiguratie

Vraagt u zich weleens af waarom u iets wel, of juist niet terugziet op de kaart? De kaart is een belangrijk onderdeel van Obsurv. En als gebruiker is het handig om de verschillende functionaliteiten te kennen, zodat u kaartlagen nóg beter kunt afstemmen op uw wensen of die van uw collega’s. Daarom organiseren wij op 20 februari een webinar over kaartconfiguratie. Meld u nu aan!

Voor wie?

Bent u gebruiker of beheerder en werkt u met de kaart? Dan is dit webinar interessant voor u! Als gebruiker krijgt u inspiratie voor mogelijke toepassingen en als beheerder krijgt u uitleg over hoe u dit kunt realiseren.

Wanneer?

Datum: dinsdag 20 februari 2018Weet wat u ziet met Obsurv kaartconfiguratie

Tijd: 10.00 – 10.45 uur

Waar?

Kijk eenvoudig vanaf uw eigen computer, alleen of samen met collega’s. Het enige dat u nodig heeft, is een PC of laptop met internetverbinding. Het gebruik van een headset is hierbij aan te raden. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chat.

Programma

Na een korte introductie laat Rudi Oortwijn voorbeelden zien van wat er mogelijk is met de kaart. Denk aan het tonen van maatregelen, mutatielagen en PDOK. Ook krijgt u een korte instructie, zodat u direct meer uit uw kaart kunt halen. Tijdens het webinar kunt u al uw vragen stellen via de chat.

10.00 – 10.10: Introductie
10.10 – 10.40: Mogelijke toepassingen & instructie
10.40 – 10.45: Vraag & Antwoord

Aanmelden

U kunt uzelf en/of iemand anders uit uw organisatie inschrijven via de inschrijf-button of via deze link. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met praktische informatie over het webinar.

Het webinar wordt georganiseerd door Sweco en is voor u kosteloos. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar Sanne Simons.

toevoegen aan agenda