Vakmiddag wegbeheer op 31 mei 2018

Wegbeheer is een uitdagend vakgebied. Waarom? Omdat u kwaliteit en veiligheid moet garanderen, met de budgetten die beschikbaar zijn. Dat is niet altijd eenvoudig. Inzicht in kwaliteit is belangrijker dan ooit. Om de juiste maatregelen te nemen en kosten goed in te schatten. Hoe doet u dat? Slimme methodieken en digitalisering bieden uitkomst. Net als kennisuitwisseling, hoe pakken andere organisaties wegbeheer aan? Dat is precies wat centraal staat tijdens de vakmiddag wegbeheer die Sweco organiseert op 31 mei!

Kom langs voor interessante presentaties over o.a. video-inspecties, een benchmark wegen (14 organisaties) en ontdek hoe u draagkrachtmetingen op grote schaal snel kunt uitvoeren. En natuurlijk ontmoet u uw vakgenoten op deze middag. Meld u nu aan!

Voor wie?

Deze dag is interessant voor wegbeheerders, weginspecteurs en beleidsmakers. Ontmoet uw vakgenoten en leer van elkaar. Deze middag staat volledig in het teken van úw vakgebied!

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 31 mei 2018

Tijd: 11.30 – 15.30 uur

Locatie: Kantoor Sweco, De Holle Bilt 22 in De Bilt

Programma

11.30 – 12.30: Inloop & lunch
12.30 – 12.40: Welkom
12.40 – 13.10: Video-inspecties: snel en met minder overlast inspecteren (Gerard van Melsen, Sweco)
13.10 – 13.40: Draagkrachtmeting: voorkom kapitaalvernietiging (Rick Gravesteijn, Sweco & Jeroen van de Nadort, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard)
13.40 – 14.10: Benchmark wegen 13 Zeeuwse gemeenten + Waterschap (Marijn van der Berg, Sweco & Pascal Geldoff, Gemeente Middelburg)
14.10 – 15.30: Borrel

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de inhoud van het programma:

Programma

 

Aanmelden

Deze dag wordt georganiseerd door Sweco en deelname is gratis. Lunch en borrel worden verzorgd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden door het formulier hieronder in de vullen. Hierna ontvangt u een bevestiging van ons.

toevoegen aan agenda