Aanmelden Vakdagen Riolering

Save the date: Vakdagen Riolering

Nieuws aan alle rioleurs: de Vakdagen Riolering komen eraan! Jullie vakgebied is zo belangrijk, dat het zijn eigen evenement verdient. En we hebben veel te vertellen over Obsurv Riolering. Het beste nieuws? We maken het je gemakkelijk door naar drie verschillende regio’s te komen. Zet je schrap voor een stroom aan kennis, (lokale) uitwisseling en handige tips. Meld je aan!

Waar & wanneer?

Donderdag 7 november – Gemeente Zwolle
Dinsdag 12 november – Gemeente Woerden
Donderdag 14 november – Gemeente Tilburg

Programma

Het programma duurt van 9.30 uur-12.30 uur. Vanaf 9 uur ben je welkom voor een bakkie op de locatie van jouw keuze. Na een lekkere lunch kun je om 13.30 uur terug naar huis of kantoor.

We starten de dag met je bij te praten over de ontwikkelingen van Obsurv Riolering. Uiteraard laten we demo’s zien van de vernieuwde software. Daarna hebben we het over de hoge waterstanden door extreme regelval. Bijna geen gemeente ontkomt hieraan dit jaar. De impact op je rioolstelsel is helder, maar wat doe je eraan als je vermoedt dat er grondwater in je rioolbuizen sijpelt? Lokale waterzuiveringsinstallaties lopen al tegen de grenzen van hun capaciteit aan. Dan wil je voorkomen dat er ook onnodige hoeveelheden grijs water aangeboden worden. Maar hoe maak je dat inzichtelijk en hoe voorkom je het?

Dit onderwerp bespreken we tijdens de Vakdagen Riolering van begin tot eind. Data is key, en de aanpak en oplossingen van gemeenten delen we bij de verschillende onderdelen. Haal en deel kennis, schrijf je in!

Meer nieuws

Zijn er verder dan geen ontwikkelingen binnen Obsurv? Zeker weten wel! Updates krijg je van ons op
8 oktober bij het bijpraatwebinar van Obsurv. Alle ontwikkelingen die in het verschiet liggen delen we dan met je. In de nieuwsbrief van september meer info hierover.

Aanmelden voor de Vakdagen Riolering

De Vakdagen Riolering zijn bedoeld voor alle gebruikers van Obsurv en worden kosteloos georganiseerd door Sweco. Meld je nu aan via onderstaand formulier. Ben je nog geen klant maar heb je wel concrete belangstelling: ook dan ben je van harte welkom.

Toevoegen aan agenda

Vakdagen Riolering - Zwolle Vakdagen Riolering - WoerdenVakdagen Riolering - Tilburg