Vakdagen beheer openbare ruimte 2019

Als vakspecialist wil je op de hoogte blijven. Slimme oplossingen, methodieken en digitalisering bieden uitkomst. Ook kun je leren van ervaringen van andere organisaties. Daarom nodigen we jou graag uit voor de Sweco vakdagen dit voorjaar! Deze regionale dagen bieden een uitgelezen kans om het te hebben over het beheer van de openbare ruimte. Samen met vakgenoten uit jouw regio én natuurlijk met de adviseurs van Sweco.

VOOR WIE

De dag is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met het beheer van wegen, kunstwerken, groen, riolering en kabels & leidingen. Beheerders, inspecteurs en beleidsmakers zijn van harte welkom!

WAAR EN WANNEER

Je kunt kiezen uit 1 van de volgende 3 locaties en data:

  • 14 maart: Assen (deze vakdag is al geweest)
  • 11 april: Rotterdam – Hotel New York (deze vakdag is al geweest)
  • 27 juni: Eindhoven – Het Ketelhuis

PROGRAMMA

De dag duurt van 11.30 – 16.00 uur. We starten met een lekkere lunch en sluiten af met een borrel. Tussendoor wordt in 1 middag jouw vakkennis bijgespijkerd! Je kunt kiezen uit maar liefst 9 sessies over het beheer van wegen, kunstwerken, groen, riolering en kabels & leidingen. Bekijk het volledige programma:

Aanmelden

Deze dag wordt georganiseerd door Sweco, deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld jezelf eenvoudig aan door het formulier hieronder in de vullen. Daarna ontvang je per mail een bevestiging van ons.

Wij registreren uw persoonsgegevens om uw deelname aan dit evenement te kunnen verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om u te informeren over het evenement en voor analytische doeleinden en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tijdens het evenement wordt mogelijk beeldmateriaal gemaakt. Een selectie van deze beelden kan gebruikt worden voor communicatiedoeleinden op onze website. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aangeven via helpdesk.gis-ict@sweco.nl Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp en uw rechten de Gegevensbeschermingsverklaring en Privacykennisgeving Sweco.

Toevoegen aan agenda

Sweco vakdagen 2019 - Rotterdam Sweco vakdagen 2019 - Eindhoven