Vakbeurs Openbare Ruimte 2022

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 5 en 6 oktober, staat alles in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Uiteraard is Sweco ook aanwezig, deelname is gratis dus meld je nu aan!

Kom langs bij stand 4.4.45

Sweco is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau en ontwerpt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. We creëren slimme oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Software speelt daarin een belangrijke rol.

Benieuwd waarom 140 organisaties Obsurv gebruiken?

Wij geloven dat het beheren van de openbare ruimte makkelijker en efficiënter kan met Obsurv, ons webbased beheersysteem. Ben je benieuwd waarom 140 organisaties Obsurv gebruiken? Bij onze stand kun je Obsurv met eigen ogen bekijken en al je vragen stellen. Als je Obsurv al gebruikt, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. We laten je graag de meest recente ontwikkelingen en toepassingen zien.

Advies bij uitdagende vraagstukken

Het is een uitdaging om de openbare ruimte te beheren. Daar heb je niet alleen slimme software als Obsurv bij nodig, maar ook experts die jouw organisatie kunnen helpen bij de vraagstukken van vandaag en morgen. Al 25 jaar adviseren wij organisaties bij het optimaliseren van het beheer. Kom langs als je hier meer over wilt weten. We zijn benieuwd naar de uitdagingen waar jouw organisatie voor staan en helpen je graag.

Praktische informatie

Wanneer: 5 en 6 oktober 2022
Waar: Jaarbeurs, Utrecht  makkelijk bereikbaar
Stand: 4.4.45 Sweco

Gratis aanmelden

Een bezoek aan de beurs is gratis, dus meld je nu aan!

Toevoegen aan agenda

Vakbeurs Openbare Ruimte Vakbeurs Openbare Ruimte