Obsurv Gebruikersdag 2019

Op woensdag 6 november 2019 vindt de jaarlijkse Obsurv Gebruikersdag plaats. Het ideale moment om in één dag je kennis van Obsurv bij te spijkeren en vakgenoten en medewerkers van Sweco te spreken. Het belooft weer een inspirerende dag te worden, dus zet de datum vast in je agenda!

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 6 november 2019
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Jaarbeurs – Beatrixgebouw MeetUp Utrecht

Aanmelden

Ben je gebruiker van Obsurv? Dan kun je je nu alvast aanmelden via onderstaand formulier. We hopen alle gebruikers 6 november te zien in Utrecht!

Wij registreren uw persoonsgegevens om uw deelname aan dit evenement te kunnen verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om u te informeren over het evenement en voor analytische doeleinden en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tijdens het evenement wordt mogelijk beeldmateriaal gemaakt. Een selectie van deze beelden kan gebruikt worden voor communicatiedoeleinden op onze website. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aangeven via helpdesk.gis-ict@sweco.nl Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp en uw rechten de Gegevensbeschermingsverklaring en Privacykennisgeving Sweco.

Toevoegen aan agenda

Obsurv Gebruikersdag 2019