Obsurv Gebruikersdag

Op 16 november is het eindelijk zover. De Obsurv Gebruikersdag 2021. We kunnen elkaar live of online ontmoeten. Luister mee naar presentaties en gesprekken, en stel al je vragen aan de Sweco experts. De inschrijving voor de live locatie in Utrecht is inmiddels gesloten. Het evenement kan conform richtlijnen van het RIVM gewoon doorgaan. Voor deelname vanuit huis is nog voldoende plek!

‘Ga je mee naar de toekomst?’ Dat is het thema van dit jaar.

Wat weten we van die toekomst? In ieder geval dat verandering de enige constante is! Klimaatverandering, de vervangingsopgave, onze bomvolle ondergrond en de wens tot een duurzame aanpak. Het zijn voorbeelden van ontwikkelingen waardoor ook jullie vakgebied verandert.

Het mooie is: jullie kunnen echt een bijdrage leveren aan het antwoord op deze maatschappelijke vraagstukken. Hoe? Door data en technologie slim toe te passen. Dit vraagt ook om aanpassingen van Obsurv, zodat onze software klaar is voor de toekomst.

Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de komende Obsurv Gebruikersdag. Klinkt goed? Ga dan snel naar de website van de Obsurv Gebruikersdag of meld je meteen aan.

Toevoegen aan agenda

Obsurv Gebruikersdag 2021