trots-op-openbare-ruimte-den-haag

Den Haag trots op openbare ruimte, digitaal handboek Sweco ondersteunt

Den Haag is trots op haar openbare ruimte. Als dichtstbevolkte stad van Nederland, neemt de druk erop ook toe. Sweco heeft een digitaal Handboek Openbare Ruimte ontwikkeld voor Den Haag. Dat helpt om de kwaliteit van de openbare ruimte te bewaken. We vertellen je hier graag meer over en ook over onze andere expertises en beheersysteem Obsurv. Ontmoet ons tijdens het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) op 30 maart in… Den Haag!

Veranderingen dwingen tot verbinding en digitalisering

Klimaatadaptatie, energietransitie en circulariteit dwingen gemeenten tot het verbinden van ontwerp en beheer van de openbare ruimte. Niet voor niets is het thema van dit congres  ‘Grenzeloos Verbinden’. Door alle veranderingen, moeten ook richtlijnen sneller aan te passen zijn. En makkelijk te begrijpen voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en inwoners. Dat was de reden voor Den Haag om een digitaal Handboek Openbare Ruimte op te laten stellen door Sweco.

Ervaren beheer- en softwareprofessionals onder één dak bij Sweco

Sweco is Europa’s leidende architecten- en ingenieursadviesbureau en ontwerpt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met onze klanten en de kennis van 20.000 architecten, ingenieurs en adviseurs, creëren we slimme oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Software speelt daarin een belangrijke rol, zoals Obsurv ons beheersysteem voor de openbare ruimte dat door 140 organisaties wordt gebruikt. En natuurlijk hebben wij ook veel andere digitale oplossingen en expertise op het gebied van beheer van de openbare ruimte.

Kom langs bij het ontmoetingsplein!

We vertellen je graag meer over het digitaal Handboek Openbare Ruimte, Obsurv, de digitale Leidraad Inrichting Openbare Ruimte (LIOR) of andere oplossingen waarmee we organisaties helpen. Dus kom langs bij het ontmoetingsplein!

Praktische informatie NCBOR

Datum:          30 maart 2023         
Tijd:               10.00 – 17.00
Locatie:        
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het programma en het aanmelden op de website https://events.crow.nl/ncbor/. We zien je graag op 30 maart!

Toevoegen aan agenda

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR)