Bijpraat webinar: ontdek wat allemaal kan met Obsurv 2.4!

Via nieuwsberichten, video’s, LinkedIn-posts en ons klantportaal houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Obsurv. En natuurlijk hebben we ook telefonisch en via Teams en andere tools contact met jullie. Maar alle Obsurv-gebruikers digitaal tegelijkertijd informeren, dat is alweer even geleden. Hoogste tijd voor een bijpraat-webinar op 8 april a.s.! Over o.a. Obsurv 2.4. en alle mogelijkheden die deze versie te bieden heeft.

PROGRAMMA

Marijn van den Berg en Ernst van Zuilen geven samen dit webinar. Zij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden van Obsurv 2.4. Deze versie biedt nog meer flexibiliteit en mogelijkheden om Obsurv naar eigen wens in te richten. En is de eerste versie waar IMBOR-uitwisseling mee mogelijk is. Ook zijn er nieuwe Vakdisciplines beschikbaar.

Tijdens dit webinar word je helemaal bijgepraat en natuurlijk zijn er demo’s. De onderwerpen die aan bod komen:

  • Stand van zaken en roadmap
  • Obsurv 2.4: wat is nieuw en verbeterd?
  • Nieuwe Vakdisciplines: Infiltratievoorzieningen, Wegenlegger en Materialenpaspoort
  • Api’s: de voordelen om andere softwareapplicaties met Obsurv te koppelen, met voorbeelden
  • Vragen en feedback

VOOR WIE?

Dit webinar is interessant voor iedereen die met Obsurv werkt.

Ben jij verantwoordelijk voor waterbeheer? Dan is dit webinar extra interessant, vanwege de nieuwe Vakdiscipline Infiltratievoorzieningen die aan bod komt. Ook wegbeheerders die hun wegenlegger willen digitaliseren, moeten zeker aanhaken. En wil je met IMBOR aan de slag? Dan ontdek je in dit webinar hoe Obsurv hier op aansluit.

WANNEER?

Datum: donderdag 8 april van 9.30 – 10.30 uur.

AANMELDEN

Dit webinar is bedoeld voor Obsurv-gebruikers. Het wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf eenvoudig aan via de button hieronder in Google Chrome of Firefox. Je wordt doorgestuurd naar het platform Hopin waar je je kunt registreren. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met inloggegevens.

Toevoegen aan agenda

Bijpraat webinar: ontdek wat allemaal kan met Obsurv 2.4!