Best Practices: overzicht met behulp van dashboards

Een dashboard is een helder, interactief overzicht dat je eenvoudig kunt delen met anderen. Waarschijnlijk heb je hier al vaker van gehoord, of werk je er zelf mee voor het beheer van de openbare ruimte. In het Obsurv webinar van 10 september laten we enkele best practices zien, waarbij dashboards de hoofdrol spelen. Het gaat om mooie voorbeelden die laten zien hoeveel voordeel organisaties kunnen halen uit het werken met dashboards. Voor losse vakdisciplines én voor de gehele organisatie. Voor het dagelijks beheer, meerjarenplanningen en voor het communiceren met collega’s, burgers en stakeholders. Meld je aan voor dit webinar!

Stand van zaken Obsurv

Liever geen chaos in de openbare ruimte

Het webinar wordt geopend door Henri Veldhuis (productmanager Obsurv) met een korte stand van zaken rondom Obsurv. Wat zijn de meest recente ontwikkelingen? Wat kun je de komende tijd van ons verwachten?

Best practices

Na een korte introductie over het onderwerp neemt Joris van den Berg (Obsurv adviseur) je live mee door enkele best practices. Organisaties halen ontzettend veel voordeel uit het werken met dashboards. Van het op orde brengen van data, tot het overtuigen van stakeholders voor meerjarenplanningen. Voorbeelden van onder andere de gemeente Schagen en gemeente Medemblik en het dashboard van Staat van je Straat komen aan bod.

Vragen over dit onderwerp kun je stellen via de chat-functie. Deze worden direct beantwoord en enkele veelgestelde vragen zullen live worden besproken. Uiteraard kun je ook na het webinar bij ons terecht voor verdere vragen en dienstverlening.

Voor wie?

Van beleidsmedewerkers en beheerders tot de gemeenteraad: we nodigen iedereen uit om het webinar te volgen. Dit kun je vanaf je eigen werkplek met meerdere collega’s doen. Dit webinar is bedoeld voor organisaties die al Obsurv gebruiken en is gratis te volgen.

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 10 september

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Locatie: luister eenvoudig vanaf je eigen laptop, alleen of samen met collega’s. Vragen kun je stellen via de chat-functie van de webinar-software.

Aanmelden

Meld jezelf aan via het online formulier van Go To Webinar. Na het aanmelden ontvang je van ons een bevestiging en praktische informatie. Je kunt de link om aan te melden uiteraard ook doorsturen naar geïnteresseerde collega’s.

Toevoegen aan agenda

Obsurv webinar 10 september